De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vrieheide-De Stack is € 1,743/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vrieheide-De Stack
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vrieheide-De Stack is
24%
De prijzen van huizen in Vrieheide-De Stack zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vrieheide-De Stack.

Als je een huis koopt in Vrieheide-De Stack zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 1,743 per vierkante meter. Hiermee doet Vrieheide-De Stack het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Heerlen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vrieheide-De Stack voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vrieheide-De Stack in Heerlen?

Een huis kopen in Vrieheide-De Stack is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vrieheide-De Stack in Heerlen.

In de wijk Vrieheide-De Stack in Heerlen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,366 inwoners per vierkante kilometer en 2,810 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vrieheide-De Stack zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 895 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heerlen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.