De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Hei is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Hei is
30%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Hei.

Als woningbezitter in De Hei zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Hei het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Heerlen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Hei achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Hei in Heerlen?

Een huis kopen in De Hei is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Hei in Heerlen.

In de buurt De Hei in Heerlen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in De Hei zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heerlen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.