De lokale woningmarkt in Kapelbuurt.

Als je investeert in een huis in Kapelbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,735 per vierkante meter. Hiermee doet Kapelbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heiloo. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kapelbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kapelbuurt in Heiloo?

Een huis kopen in Kapelbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kapelbuurt in Heiloo.

In de wijk Kapelbuurt in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 411 mensen per vierkante kilometer en 165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Kapelbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.