De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groote Weergors is € 4,847/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Groote Weergors
-3.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Groote Weergors is
35%
De woningprijzen in Groote Weergors zijn het afgelopen jaar toegenomen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Groote Weergors.

Als je een huis koopt in Groote Weergors zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,847 per vierkante meter. Hiermee doet Groote Weergors het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groote Weergors voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groote Weergors in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Groote Weergors is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groote Weergors in Hellevoetsluis.

In de wijk Groote Weergors in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,096 inwoners per vierkante kilometer en 150 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Groote Weergors zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.