De gemiddelde prijs per vierkante meter in Groot Goor is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Groot Goor is
11%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Groot Goor.

Met een woning in Groot Goor zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Groot Goor het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Helmond. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Groot Goor achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Groot Goor in Helmond?

Een huis kopen in Groot Goor is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groot Goor in Helmond.

In de buurt Groot Goor in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 inwoners per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Groot Goor zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.