De gemiddelde prijs per vierkante meter in Overbrug is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Overbrug is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Overbrug.

Als woningbezitter in Overbrug zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Overbrug het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Helmond. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Overbrug achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Overbrug in Helmond?

Een huis kopen in Overbrug is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overbrug in Helmond.

In de buurt Overbrug in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 57 mensen per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Overbrug zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.