De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ambachtszone is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Ambachtszone is
27%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Ambachtszone.

Als je investeert in een huis in Ambachtszone zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Ambachtszone het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ambachtszone achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ambachtszone in Hendrik-Ido-Ambacht?

Een huis kopen in Ambachtszone is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ambachtszone in Hendrik-Ido-Ambacht.

In de wijk Ambachtszone in Hendrik-Ido-Ambacht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 62 mensen per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Ambachtszone zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hendrik-Ido-Ambacht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.