De lokale huizenmarkt in Bartelinkshoek.

Als bezitter van een huis in Bartelinkshoek zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,420 per vierkante meter. Hiermee doet Bartelinkshoek het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bartelinkshoek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Bartelinkshoek in Hengelo?

Een huis kopen in Bartelinkshoek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bartelinkshoek in Hengelo.

In de wijk Bartelinkshoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,327 bewoners per vierkante kilometer en 550 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bartelinkshoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.