De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II is
36%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II.

Als je een huis koopt in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hengelo. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II in Hengelo?

Een huis kopen in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II in Hengelo.

In de wijk Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 170 inwoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.