De lokale woningmarkt in Elsbeek.

Als woningbezitter in Elsbeek zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,871 per vierkante meter. Hiermee doet Elsbeek het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Elsbeek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Elsbeek in Hengelo?

Een huis kopen in Elsbeek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Elsbeek in Hengelo.

In de buurt Elsbeek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,644 mensen per vierkante kilometer en 950 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Elsbeek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.