De lokale huizenprijzen in 't Rot.

Met een woning in 't Rot zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet 't Rot het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hengelo. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Rot achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in 't Rot in Hengelo?

Een huis kopen in 't Rot is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Rot in Hengelo.

In de buurt 't Rot in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 274 inwoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in 't Rot zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.