De gemiddelde prijs per vierkante meter in 't Wilbert is € 2,775/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Wilbert
2.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Wilbert is
24%
De woningprijzen in 't Wilbert zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in 't Wilbert.

Als je woningbezitter wordt in 't Wilbert zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,775 per vierkante meter. Hiermee doet 't Wilbert het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Wilbert gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in 't Wilbert in Hengelo?

Een huis kopen in 't Wilbert is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Wilbert in Hengelo.

In de buurt 't Wilbert in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,069 bewoners per vierkante kilometer en 1,395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in 't Wilbert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 505 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.