De lokale huizenprijzen in Tichelwerk.

Met een woning in Tichelwerk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,886 per vierkante meter. Hiermee doet Tichelwerk het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tichelwerk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Tichelwerk in Hengelo?

Een huis kopen in Tichelwerk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tichelwerk in Hengelo.

In de buurt Tichelwerk in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,412 inwoners per vierkante kilometer en 1,800 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Tichelwerk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 415 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.