De gemiddelde prijs per vierkante meter in Veldwijk-Zuid is € 2,752/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Veldwijk-Zuid
5.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Veldwijk-Zuid is
28%
De woningwaardes in Veldwijk-Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Veldwijk-Zuid.

Met een woning in Veldwijk-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,752 per vierkante meter. Hiermee doet Veldwijk-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hengelo. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Veldwijk-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Veldwijk-Zuid in Hengelo?

Een huis kopen in Veldwijk-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Veldwijk-Zuid in Hengelo.

In de buurt Veldwijk-Zuid in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,311 inwoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Veldwijk-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.