De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schilderskwartier is € 3,738/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Schilderskwartier
0.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schilderskwartier is
24%
De waarde van huizen in Schilderskwartier zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schilderskwartier.

Als je een huis koopt in Schilderskwartier zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,738 per vierkante meter. Hiermee doet Schilderskwartier het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hillegom. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schilderskwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schilderskwartier in Hillegom?

Een huis kopen in Schilderskwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schilderskwartier in Hillegom.

In de wijk Schilderskwartier in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,867 inwoners per vierkante kilometer en 575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schilderskwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.