De gemiddelde vierkantemeterprijs in Anna's Hoeve is € 5,290/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Anna's Hoeve
1.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Anna's Hoeve is
35%
De prijzen van huizen in Anna's Hoeve zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Anna's Hoeve.

Als je investeert in een huis in Anna's Hoeve zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,290 per vierkante meter. Hiermee doet Anna's Hoeve het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hilversum. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,869 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Anna's Hoeve achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Anna's Hoeve in Hilversum?

Een huis kopen in Anna's Hoeve is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Anna's Hoeve in Hilversum.

In de wijk Anna's Hoeve in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,158 mensen per vierkante kilometer en 240 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Anna's Hoeve zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 34% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.