De gemiddelde vierkantemeterprijs in West-Indiëkwartier is € 7,089/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in West-Indiëkwartier
10.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in West-Indiëkwartier is
25%
De woningwaardes in West-Indiëkwartier zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
31.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in West-Indiëkwartier.

Als bezitter van een huis in West-Indiëkwartier zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 31.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,089 per vierkante meter. Hiermee doet West-Indiëkwartier het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hilversum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt West-Indiëkwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in West-Indiëkwartier in Hilversum?

Een huis kopen in West-Indiëkwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in West-Indiëkwartier in Hilversum.

In de wijk West-Indiëkwartier in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 807 bewoners per vierkante kilometer en 90 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in West-Indiëkwartier zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.