De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bijvanck West is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bijvanck West
1.9%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Bijvanck West is
29%
De huizenprijzen in Bijvanck West zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bijvanck West.

Als je woningbezitter wordt in Bijvanck West zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bijvanck West het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Huizen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bijvanck West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bijvanck West in Huizen?

Een huis kopen in Bijvanck West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bijvanck West in Huizen.

In de buurt Bijvanck West in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,127 bewoners per vierkante kilometer en 220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bijvanck West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.