De gemiddelde vierkantemeterprijs in Flevo is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Flevo
-1.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Flevo is
27%
De woningwaardes in Flevo zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Flevo.

Als bezitter van een huis in Flevo zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Flevo het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Huizen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Flevo achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Flevo in Huizen?

Een huis kopen in Flevo is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Flevo in Huizen.

In de wijk Flevo in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 265 bewoners per vierkante kilometer en 85 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Flevo zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.