De lokale huizenmarkt in De Mient en Kooltuin.

Als bezitter van een huis in De Mient en Kooltuin zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Mient en Kooltuin het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Katwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,750 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Mient en Kooltuin achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in De Mient en Kooltuin in Katwijk?

Een huis kopen in De Mient en Kooltuin is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Mient en Kooltuin in Katwijk.

In de wijk De Mient en Kooltuin in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 232 bewoners per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Mient en Kooltuin zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze diverse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 27% tussen de 25 tot 45 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.