De lokale huizenprijzen in Abdissenbosch.

Als je een huis koopt in Abdissenbosch zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,753 per vierkante meter. Hiermee doet Abdissenbosch het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Landgraaf. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,340 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Abdissenbosch voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Abdissenbosch in Landgraaf?

Een huis kopen in Abdissenbosch is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Abdissenbosch in Landgraaf.

In de wijk Abdissenbosch in Landgraaf is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 642 inwoners per vierkante kilometer en 615 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Abdissenbosch zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Landgraaf on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.