De lokale huizenprijzen in Buitengebied Brunssumerheide (2).

Als je een huis koopt in Buitengebied Brunssumerheide (2) zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Brunssumerheide (2) het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Landgraaf. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,340 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Brunssumerheide (2) achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Brunssumerheide (2) in Landgraaf?

Een huis kopen in Buitengebied Brunssumerheide (2) is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Brunssumerheide (2) in Landgraaf.

In de wijk Buitengebied Brunssumerheide (2) in Landgraaf is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 43 inwoners per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Brunssumerheide (2) zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Landgraaf on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.