De lokale woningmarkt in Nieuwenhagerheide.

Als woningbezitter in Nieuwenhagerheide zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,477 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwenhagerheide het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Landgraaf. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,340 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuwenhagerheide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Nieuwenhagerheide in Landgraaf?

Een huis kopen in Nieuwenhagerheide is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwenhagerheide in Landgraaf.

In de buurt Nieuwenhagerheide in Landgraaf is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,581 mensen per vierkante kilometer en 1,525 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Nieuwenhagerheide zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Landgraaf on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.