De gemiddelde prijs per vierkante meter in Goutum is € 3,053/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Goutum
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Goutum is
22%
De huizenprijzen in Goutum zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Goutum.

Als je woningbezitter wordt in Goutum zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,053 per vierkante meter. Hiermee doet Goutum het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leeuwarden. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Goutum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Goutum in Goutum?

Een huis kopen in Goutum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Goutum in Goutum.

In de buurt Goutum in Goutum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,334 bewoners per vierkante kilometer en 1,275 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Goutum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 565 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Goutum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.