De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Zwette II Zwettehaven is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in De Zwette II Zwettehaven is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Zwette II Zwettehaven.

Als je woningbezitter wordt in De Zwette II Zwettehaven zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Zwette II Zwettehaven het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leeuwarden. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Zwette II Zwettehaven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Zwette II Zwettehaven in Leeuwarden?

Een huis kopen in De Zwette II Zwettehaven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Zwette II Zwettehaven in Leeuwarden.

In de buurt De Zwette II Zwettehaven in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 bewoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Zwette II Zwettehaven zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.