De gemiddelde vierkantemeterprijs in Jan van Scorelbuurt is € 2,385/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Jan van Scorelbuurt
-1.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Jan van Scorelbuurt is
39%
De waarde van huizen in Jan van Scorelbuurt zijn het afgelopen jaar verminderd met
-9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Jan van Scorelbuurt.

Als je een huis koopt in Jan van Scorelbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis verminderde het afgelopen jaar met -9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,385 per vierkante meter. Hiermee doet Jan van Scorelbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Leeuwarden. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Jan van Scorelbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Jan van Scorelbuurt in Leeuwarden?

Een huis kopen in Jan van Scorelbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Jan van Scorelbuurt in Leeuwarden.

In de wijk Jan van Scorelbuurt in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,603 inwoners per vierkante kilometer en 1,035 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Jan van Scorelbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.