De lokale woningmarkt in Warstiens.

Als je investeert in een huis in Warstiens zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Warstiens het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leeuwarden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,766 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Warstiens achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Warstiens in Warstiens?

Een huis kopen in Warstiens is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Warstiens in Warstiens.

In de wijk Warstiens in Warstiens is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Warstiens zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Warstiens on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.