De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Camp is € 5,172/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Camp
0.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Camp is
45%
De huizenprijzen in De Camp zijn het afgelopen jaar verminderd met
-10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Camp.

Als je investeert in een huis in De Camp zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -10.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,172 per vierkante meter. Hiermee doet De Camp het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leiden. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Camp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Camp in Leiden?

Een huis kopen in De Camp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Camp in Leiden.

In de wijk De Camp in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,825 mensen per vierkante kilometer en 820 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Camp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 31% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.