De gemiddelde vierkantemeterprijs in Havenwijk-Noord is € 6,645/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Havenwijk-Noord
13.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Havenwijk-Noord is
44%
De woningprijzen in Havenwijk-Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Havenwijk-Noord.

Als je investeert in een huis in Havenwijk-Noord zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,645 per vierkante meter. Hiermee doet Havenwijk-Noord het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leiden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Havenwijk-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Havenwijk-Noord in Leiden?

Een huis kopen in Havenwijk-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Havenwijk-Noord in Leiden.

In de wijk Havenwijk-Noord in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,751 mensen per vierkante kilometer en 365 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Havenwijk-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.