De lokale huizenprijzen in De Blinkerd.

Als je een huis koopt in De Blinkerd zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,865 per vierkante meter. Hiermee doet De Blinkerd het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Lisse. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,375 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Blinkerd voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in De Blinkerd in Lisse?

Een huis kopen in De Blinkerd is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Blinkerd in Lisse.

In de wijk De Blinkerd in Lisse is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,068 inwoners per vierkante kilometer en 700 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Blinkerd zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lisse on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.