De gemiddelde prijs per vierkante meter in Belfort is € 3,090/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Belfort
8.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Belfort is
28%
De huizenprijzen in Belfort zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Belfort.

Als je woningbezitter wordt in Belfort zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,090 per vierkante meter. Hiermee doet Belfort het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Belfort voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Belfort in Maastricht?

Een huis kopen in Belfort is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Belfort in Maastricht.

In de buurt Belfort in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,208 bewoners per vierkante kilometer en 1,395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Belfort zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.