De lokale huizenprijzen in Watertoren.

Met een woning in Watertoren zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,960 per vierkante meter. Hiermee doet Watertoren het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Meppel. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,119 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Watertoren achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Watertoren in Meppel?

Een huis kopen in Watertoren is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Watertoren in Meppel.

In de buurt Watertoren in Meppel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,420 inwoners per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Watertoren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Meppel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.