Nijmegen is een prachtige stad in het oosten van Nederland, gelegen aan de rivier de Waal. Deze historische plaats staat bekend om zijn rijke geschiedenis en indrukwekkende architectuur. In het centrum vind je tal van monumenten, zoals de Sint-Stevenskerk en het Valkhof, een oud fort.

De stad biedt een levendige sfeer met diverse winkels, restaurants en cafés. Ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven, met verschillende musea en theaters. Voor natuurliefhebbers zijn er mooie parken en groene gebieden, zoals het Kronenburgerpark en de Ooijpolder.

Nijmegen heeft een uitstekende bereikbaarheid, met een goed openbaar vervoersnetwerk en diverse uitvalswegen. Daarnaast is de stad een belangrijk centrum voor onderwijs en onderzoek, met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Kortom, Nijmegen is een aantrekkelijke stad om te wonen, met een rijke historie, bruisend stadsleven en prachtige natuur in de omgeving. Een ideale plek voor wie op zoek is naar een fijne woonomgeving met veel te bieden.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Nijmegen! Onze data-analisten kennen de exacte waarde van elk huis en weten precies hoeveel je moet bieden. Met Walter aan je zijde wordt het kopen van jouw droomhuis in Nijmegen een fluitje van een cent. We begeleiden je bij elke stap, van bezichtiging tot sleuteloverdracht. Laat je verrassen door onze datagedreven aanpak en ervaar het gemak van Walter. Stap nu in de wereld van slimme woningaankoop en maak jouw Nijmeegse woondromen waar!

De vastgoedmarkt in Nijmegen laat een verandering zien in het aantal verkochte woningen: vorig kwartaal werden er 2382 huizen verkocht, terwijl dit kwartaal 2064 huizen zijn verkocht. De gemiddelde transactieprijs ging van 409.696 euro naar 411.979 euro en de gemiddelde transactieprijs per m² veranderde van 3.977 euro naar 3.862 euro. De gemiddelde vraagprijs is ook veranderd: vorig kwartaal was deze 398.412 euro en nu is het 409.060 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt 0,0% onder de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 302.118 euro in 2022 naar 357.794 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.