De lokale huizenmarkt in Heukelom.

Als bezitter van een huis in Heukelom zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Heukelom het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Oisterwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,952 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Heukelom achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Heukelom in Heukelom?

Een huis kopen in Heukelom is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heukelom in Heukelom.

In de wijk Heukelom in Heukelom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 87 bewoners per vierkante kilometer en 105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Heukelom zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heukelom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.