De lokale huizenmarkt in Oijen.

Als je woningbezitter wordt in Oijen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,909 per vierkante meter. Hiermee doet Oijen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Oss. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,413 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oijen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oijen in Oijen?

Een huis kopen in Oijen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oijen in Oijen.

In de buurt Oijen in Oijen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 155 bewoners per vierkante kilometer en 490 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oijen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oijen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.