De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Gerven is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Gerven
8.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Gerven is
18%
De woningprijzen in Verspreide huizen Gerven zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Gerven.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Gerven zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Gerven het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Putten. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 17.0% tot € 4,530 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Gerven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Gerven in Putten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Gerven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Gerven in Putten.

In de wijk Verspreide huizen Gerven in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 43 inwoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Gerven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.