De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Hell en Diermen is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen Hell en Diermen is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Hell en Diermen.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Hell en Diermen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Hell en Diermen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Putten. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 17.0% tot € 4,530 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Hell en Diermen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Hell en Diermen in Putten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Hell en Diermen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Hell en Diermen in Putten.

In de wijk Verspreide huizen Hell en Diermen in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 36 inwoners per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Hell en Diermen zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.