De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef is € 4,342/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef
0.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef is
26%
De woningprijzen in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef zijn het afgelopen jaar gezakt met
-16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef.

Met een woning in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,342 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Putten. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 17.0% tot € 4,530 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef in Putten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef in Putten.

In de buurt Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 159 inwoners per vierkante kilometer en 620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Norden, Bijsteren en Hoef zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.