De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oostendam is € 3,736/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oostendam
5.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oostendam is
22%
De prijzen van woningen in Oostendam zijn het afgelopen jaar gezakt met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oostendam.

Met een woning in Oostendam zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,736 per vierkante meter. Hiermee doet Oostendam het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Ridderkerk. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,540 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oostendam achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oostendam in Ridderkerk?

Een huis kopen in Oostendam is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oostendam in Ridderkerk.

In de buurt Oostendam in Ridderkerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 367 inwoners per vierkante kilometer en 240 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Oostendam zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ridderkerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.