De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bakkersberg-Langendijk is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bakkersberg-Langendijk is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bakkersberg-Langendijk.

Als je investeert in een huis in Bakkersberg-Langendijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bakkersberg-Langendijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roosendaal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bakkersberg-Langendijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bakkersberg-Langendijk in Roosendaal?

Een huis kopen in Bakkersberg-Langendijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bakkersberg-Langendijk in Roosendaal.

In de wijk Bakkersberg-Langendijk in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 31 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bakkersberg-Langendijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.