De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Krogten is € 3,296/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Krogten
1.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Krogten is
41%
De woningwaardes in De Krogten zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Krogten.

Als bezitter van een huis in De Krogten zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,296 per vierkante meter. Hiermee doet De Krogten het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roosendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Krogten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Krogten in Roosendaal?

Een huis kopen in De Krogten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Krogten in Roosendaal.

In de wijk De Krogten in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,293 bewoners per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Krogten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.