De gemiddelde vierkantemeterprijs in Haiink is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Haiink is
18%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Haiink.

Als je een huis koopt in Haiink zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Haiink het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roosendaal. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Haiink achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Haiink in Roosendaal?

Een huis kopen in Haiink is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Haiink in Roosendaal.

In de wijk Haiink in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 38 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Haiink zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.