De gemiddelde vierkantemeterprijs in Heerma van Vossstraat-Molenbeek is € 2,795/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heerma van Vossstraat-Molenbeek
4.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Heerma van Vossstraat-Molenbeek is
32%
De woningwaardes in Heerma van Vossstraat-Molenbeek zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Heerma van Vossstraat-Molenbeek.

Als bezitter van een huis in Heerma van Vossstraat-Molenbeek zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,795 per vierkante meter. Hiermee doet Heerma van Vossstraat-Molenbeek het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roosendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Heerma van Vossstraat-Molenbeek gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Heerma van Vossstraat-Molenbeek in Roosendaal?

Een huis kopen in Heerma van Vossstraat-Molenbeek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heerma van Vossstraat-Molenbeek in Roosendaal.

In de wijk Heerma van Vossstraat-Molenbeek in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,267 bewoners per vierkante kilometer en 810 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Heerma van Vossstraat-Molenbeek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.