De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kortendijk L is € 3,063/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kortendijk L
6.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kortendijk L is
23%
De woningprijzen in Kortendijk L zijn het afgelopen jaar toegenomen met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kortendijk L.

Als woningbezitter in Kortendijk L zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,063 per vierkante meter. Hiermee doet Kortendijk L het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roosendaal. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kortendijk L voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kortendijk L in Roosendaal?

Een huis kopen in Kortendijk L is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kortendijk L in Roosendaal.

In de buurt Kortendijk L in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,754 mensen per vierkante kilometer en 1,055 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kortendijk L zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 355 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.