De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuwenberg is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwenberg
0.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwenberg is
24%
De woningwaardes in Nieuwenberg zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Nieuwenberg.

Als je investeert in een huis in Nieuwenberg zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwenberg het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roosendaal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuwenberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuwenberg in Roosendaal?

Een huis kopen in Nieuwenberg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwenberg in Roosendaal.

In de wijk Nieuwenberg in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 127 mensen per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Nieuwenberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.