De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tolberg-West is € 3,322/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tolberg-West
4.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Tolberg-West is
21%
De prijzen van huizen in Tolberg-West zijn het afgelopen jaar gegroeid met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tolberg-West.

Als je investeert in een huis in Tolberg-West zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,322 per vierkante meter. Hiermee doet Tolberg-West het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Roosendaal. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tolberg-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tolberg-West in Roosendaal?

Een huis kopen in Tolberg-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tolberg-West in Roosendaal.

In de wijk Tolberg-West in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,628 mensen per vierkante kilometer en 1,105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Tolberg-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 515 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.