De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kortenbos is € 4,906/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kortenbos
4.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kortenbos is
37%
De woningwaardes in Kortenbos zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kortenbos.

Als bezitter van een huis in Kortenbos zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,906 per vierkante meter. Hiermee doet Kortenbos het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente 's-Gravenhage. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kortenbos voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kortenbos in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Kortenbos is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kortenbos in 's-Gravenhage.

In de wijk Kortenbos in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,534 bewoners per vierkante kilometer en 4,640 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kortenbos zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 765 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.