De gemiddelde vierkantemeterprijs in Morgenstond-Zuid is € 3,725/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Morgenstond-Zuid
7.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Morgenstond-Zuid is
36%
De huizenprijzen in Morgenstond-Zuid zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Morgenstond-Zuid.

Als je investeert in een huis in Morgenstond-Zuid zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,725 per vierkante meter. Hiermee doet Morgenstond-Zuid het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Morgenstond-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Morgenstond-Zuid in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Morgenstond-Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Morgenstond-Zuid in 's-Gravenhage.

In de wijk Morgenstond-Zuid in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,679 mensen per vierkante kilometer en 3,400 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Morgenstond-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,065 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.