De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuw Waldeck is € 3,685/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuw Waldeck
3.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Nieuw Waldeck is
24%
De waarde van woningen in Nieuw Waldeck zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Nieuw Waldeck.

Als woningbezitter in Nieuw Waldeck zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,685 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw Waldeck het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuw Waldeck achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuw Waldeck in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Nieuw Waldeck is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw Waldeck in 's-Gravenhage.

In de buurt Nieuw Waldeck in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,697 mensen per vierkante kilometer en 3,450 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Nieuw Waldeck zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.