De gemiddelde vierkantemeterprijs in Van Hoytemastraat en omgeving is € 5,344/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Van Hoytemastraat en omgeving
0.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Van Hoytemastraat en omgeving is
26%
De woningprijzen in Van Hoytemastraat en omgeving zijn het afgelopen jaar toegenomen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Van Hoytemastraat en omgeving.

Als je investeert in een huis in Van Hoytemastraat en omgeving zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,344 per vierkante meter. Hiermee doet Van Hoytemastraat en omgeving het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Van Hoytemastraat en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Van Hoytemastraat en omgeving in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Van Hoytemastraat en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Van Hoytemastraat en omgeving in 's-Gravenhage.

In de wijk Van Hoytemastraat en omgeving in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,090 mensen per vierkante kilometer en 1,010 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Van Hoytemastraat en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.